Nieuwsberichten

Openingsavond

De openingsavond was weer zeer geslaagd. Samen met de Jeu de Boules club hebben we een gezellige Jeu de Boules avond gehad. Het bestuur zorgde voor de bijpassende ‘Franse’ hapjes.

Rondleiding vliegveld Weeze

Gisteren rondleiding vliegveld Weeze gehad. Het was een leuke interessante, ontspannen middag. De heer Ad vond het leuk om ons rond te leiden en kon nog uren vertellen over het vliegveld. Het mooie was dat hij het op een ludieke manier bracht. Heel speciaal.

Bestuursvacatures

Er is nog steeds een vacature voor een voorzitter en binnenkort ook voor secretaresse. Graag zien we deze functies ingevuld, dus mocht je interesse hebben neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Acupunctuur

Gisteren heeft Petra Smits (acupuncturist) een lezing gehouden over haar werk. Zeer interessante lezing. Ook mooi dat we zelf ook met naalden mochten oefenen op een sinaasappel.

Workshop vilten

Miriam Meyboom kwam met haar zus een workshop vilten verzorgen. Een zeer geslaagde avond waarbij iedereen met een mooie vilten bloem naar huis ging. Zie voor resultaten ons fotoalbum.

Open inloop

De leden van VIA mochten de open inloop bezoeken. We kregen een mooie presentatie met een quiz om op deze manier te weten wat de open inloop inhoud en ook wat mantelzorg zoal inhoud.

Rondleiding Watermolen

Met de VIA dames hebben we een rondleiding gehad in de Watermolen van Arcen. Zeer interessant. Ook mochten we enkele likeurtjes proeven. Als afsluiter kregen we nog allemaal een flesje jubileum-koffielikeur mee naar huis.

Jaarvergadering 2019

We hadden een goed bezochte jaarvergadering, waarin we 6 jubilarissen gehuldigd hebben. Ook namen we afscheid van een bestuurslid en ook verwelkomden we een nieuw bestuurslid. Na de vergadering werd de avond muzikaal opgeluisterd door La Paloma’s uit Horst.